میز تحریر دیواری و کم جا

تحریر دیواری و کم جا

کمبود جا و فضای کافی یکی از مشکلات اساسی در آپارتمان‌های امروزی بوده است. فضای محدود باعث می‌شود تا از خرید یک‌سری وسایل ضروری برای منزل صرف نظر کنیم. یکی از لوازم مهم و پرکاربرد در هر خانه‌ای میز تحریر است. فرقی ندارد که در منزل فرزندی دارید که به مدرسه برود و یا خودتان اهل مطالعه کردن باشید یا نه. وجود میز تحریر در هرخانه‌ای الزامی است.

جنس میز تحریر دیواری

میز تحریر دیواری مانند دیگر مدل‌های میز تحریر از متریال محکم و مقاوم در برابر فشار و ضربه ساخته می‌شود؛ چرا که میز تحریر جزء محصولاتی است که در منزل به صورت مداوم و طولانی مدت مورد استفاده قرار می‌گیرد.
میز تحریر دیواری از جنس تمام چوب، ‌ام‌دی‌اف (MDF) با روکش چوب، تمام‌ام‌دی‌اف، پی‌وی‌سی (PVC)، هایگلاس و ملامینه ساخته می‌شود. به نظر می‌رسد بهترین جنس برای میز تحریر دیواری چوب باشد. چوب دارای زیبایی چشمگیر و مقاومت بسیار در برابر ضربه و فشار است. تنها مشکل جنس چوب وزن سنگین و قیمت بالای آن است.

تحریر دیواری و کم جا
استفاده از‌ام دی اف و ملامینه در میز تحریر دیواری از آنجایی که باید توسط رولپلاک به دیوار متصل شود و باید وزن خیلی زیادی نداشته باشد، منطقی‌تر به نظر می‌رسد. البته می‌توان ترکیب چوب و‌ ام دی اف را در میز تحریر داشته باشیم. به این صورت که روکش میز از چوب ساخته می‌شود تا زیبایی بیشتری داشته باشد.

البته گفتنی است که بهتر است میز تحریر دیواری شما دارای روکش ضد خش باشد تا در مدت زمان طولانی مثل روز اول باقی بماند. اگر علاقه دارید که میز تحریر دیواری شما از رنگ‌های تناژ چوبی و قهوه‌ای نداشته باشد، بهترین انتخاب خرید میز تحریر از جنس ملامینه است که در قسمت رنگ میز تحریر به آن خواهیم پرداخت.

رنگ میز تحریر دیواری

میز تحریر دیواری را می‌توانید بر اساس هر نوع رنگ سرد و یا گرمی که دوست دارید، سفارش بدهید. فقط در انتخاب رنگ میز تحریر باید توجه کنید که این عامل به جنس میز شما بستگی دارد.
مثلاً میز تحریر دیواری از جنس چوب در محدوده رنگی قهوه‌ای سیر تا قهوه‌ای روشن وجود دارد. و تنها نوع جلوه رنگ چوب به واسطه استفاده از رنگ‌های باکیفیت مختلف متفاوت خواهد بود. مثلاً استفاده از رنگ چوب فوری، رنگ میز را تغییر نداده و فوراً خشک می‌شود. البته توجه داشته باشید که از رنگ فقط برای جلوه‌دهی بیشتر به چوب استفاده نمی‌شود. نوعی رنگ به نام رزین اپوکسی وجود دارد که استفاده از آن بر روی چوب باعث افزایش طول عمر میز و مقاومت چوب در برابر عوامل محیطی نظیر رطوبت خواهد شد. مدل دیگری از رنگ برای میز تحریر به نام پلی‌استر وجود دارد. کاربرد پلی‌استر باعث ایجاد رنگ دایمی در الیاف چوب، مقاومت بالا در برابر حرارت، شستشو و خوردگی خواهد شد.

تحریر دیواری و کم جا 1
محدوده رنگی میز تحریر دیواری‌ام‌دی‌اف از رنگ چوب بیشتر است و در رنگ‌های نسکافه‌ای و کرمی وجود دارد. این نوع متریال برای میز تحریر از مقاومت بالایی برخوردار است و پس از جنس چوب، مستحکم‌ترین جنس میز به شمار می‌آید. هرچند دقت داشته باشید که جنس‌ام دی اف دارای درجه‌بندی کیفی بوده و از‌ ام دی اف درجه یک تراکم بالا تا مدل‌های ضعیف‌تر موجود است.
متنوع‌ترین جنس چوب برای میز تحریر جنس ملامینه است. در جنس ملامینه تنوع بسیار زیادی در انتخاب رنگ میز تحریر وجود دارد.

ویژگی‌های میز تحریر دیواری چیست؟

مشخصات میز تحریر دیواری را می‌توان در موارد زیر خلاصه کرد:

  • کم‌جا و جمع و جور بودن میز تحریر دیوار
  • قابلیت نصب آسان در هر مکانی که بخواهید
  • قیمت ارزان و مناسب میز تحریر دیواری
  • تاشو بودن میز تحریر دیواری و بسته شدن آن بر روی دیوار
  • دارا بودن قاب در اطراف میز تحریر
  • دارا بودن قفسه و کشو در قسمت بالایی و پایینی میز تحریر

تحریر دیواری و کم جا 2

سخن آخر

میز تحریر دیواری جزء مدل‌های جدید میز تحریر به شمار می‌رود و طرفداران بسیاری پیدا کرده است. محبوب‌ترین ویژگی این مدل میز، کم‌جا بودن آن است. علاوه بر اشغال کم‌ترین فضا شما می‌توانید میز را به سمت دیواری که بر روی آن نصب شده است، جمع کنید و فضای بازتری داشته باشید. در برخی از مدل‌ها، میز تحریر دیواری با قفسه‌ها و کشویی در پایین میز وجود دارد که مناسب افرادی است که می‌خواهند وسایل خود را در اطراف میز داشته باشند. شما اگر بخواهید برای اتاق خود میز تحریر دیواری تهیه کنید، چه مدلی را ترجیح می‌دهید و چرا؟

سیدسینا بزرگی
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *