5 دلیلی که نباید روی کاناپه خوابید.

5 دلیلی که نباید روی کاناپه خوابید

ممکن است شما هم جزء افرادی باشید که در شب‌ها ترجیح می‌دهند بر روی کاناپه بخوابند. خوابیدن بر روی کاناپه اگرچه تمهیدات خیلی زیادی نمی‌خواهد اما ممکن است در درازمدت بر روی فرم ستون فقرات شما و کیفیت خوابتان اثرگذار باشد. خواب نیم‌روز بر روی کاناپه آسیب بلندمدتی بر فرم بدن ندارد اما باید توجه داشته باشید که هرشب بر روی کاناپه نخوابید.
در این مقاله از هیلدا چوب پنج دلیل اصلی برای نخوابیدن بر روی کاناپه ذکر خواهیم کرد.

آرنیکا

کمردرد و گردن درد

هیچ‌کسی دوست ندارد با کمردرد و گردن درد از خواب بیدار شود. متأسفانه اگر در بلندمدت از کاناپه برای خواب شبانه استفاده کنید، به زودی درد کمر و گردن سراغتان خواهد آمد. اکثر افراد از دسته کاناپه به عنوان بالش استفاده می‌کنند. درحالی-که بهتر است از یک بالش با ابعاد و میزان سفتی استاندار استفاده کنید. نامیزان بودن زیر سر در هنگام خواب، باعث فشار به عضلات گردن خواهد شد.
کمردرد بر اثر فوم نامناسب و غیراستاندارد به کار رفته در کاناپه است. اولین کاربری کاناپه برای نشستن و لم دادن است. طبیعی است خوابیدن بر روی سطحی که متناسب برای خواب طولانی مدت ساخته نشده است، عوارض جبران‌ناپذیری را به همراه خواهد داشت. سطح خیلی نرم و یا خیلی سفت باعث آسیب به کمر خواهد شد.

قرار نگرفتن ستون فقرات در یک راستا

کاناپه هرچه‌قدر عریض و بزرگ باشد، بازهم جایگزین تخت‌خواب با تشک استاندارد نخواهد شد. با خوابیدن بر روی کاناپه ممکن است تا مدتی احساس راحتی داشته باشید، اما به مرور زمان به دلیل فشرده بودن بدن هنگام خواب، این موضوع به مفاصل و ماهیچه‌ها فشار مضاعف وارد خواهد کرد. قرار نگرفتن ستون فقرات در یک راستا علاوه بر ایجاد درد منجر به تغییر حالت ستون فقرات خواهد شد.

عوارض خواب روی کاناپه

 

پای آویزان و بی‌حسی و گزگز

حتماً برای شما هم پیش آمده است که با خوابیدن بر روی کاناپه نتوانستید خواب راحتی را تجربه کنید. این موضوع به دلیل آویزان شدن پا‌ها و بی‌حس پا و ایجاد حس گزگز در انگشتان پا می‌شود. ممکن است این اتفاق برای دستانتان هم بیفتد. معلق ماندن پا‌ها و دست‌ها در طول شب باعث حس گزگز می‌شود.

کیفیت پایین خواب

کیفیت خواب به علت مچاله بودن حالت بدن بر روی کاناپه به شدت کاهش می‌یابد. از طرفی، به دلیل قرار گرفتن کاناپه در اتاق پذیرایی، نور تلویزیون و روشنایی محیط باعث می‌شود تا نتوانید خواب عمیقی را تجربه کنید و دچار اختلال خواب و یا آپنه خواب بشوید.

Original price was: 5,800,000 تومان.Current price is: 5,300,000 تومان.

میز جلو مبلی و عسلی مدل JS009

Original price was: 68,900,000 تومان.Current price is: 63,300,000 تومان.

میز ناهار خوری کلاسیک مدل رومئو

Original price was: 7,000,000 تومان.Current price is: 6,400,000 تومان.

میز جلو مبلی و عسلی مدل JS019

Original price was: 40,900,000 تومان.Current price is: 37,600,000 تومان.

میز ناهار خوری مدل آرنیکا

Original price was: 113,400,000 تومان.Current price is: 104,300,000 تومان.

مبل کلاسیک مدل رومئو

خرید انواع مدل های مبلمان، میزناهار خوری، جلومبلی و عسلی
جهت دیدن محصولات بیشتر بر روی دکمه کلیک کنید.

مشکلات گوارشی و رفلاکس اسید معده

با خوابیدن بر روی کاناپه از آنجایی‌که گردن، سر و بدن در حالت استانداردی قرار نمی‌گیرد، این موضوع باعث برگشت اسید معده به گلو خواهد شد. قرار‌گیری نامناسب سر در هنگام خواب بر روی کاناپه منجر به مشکلات گوارشی گوناگونی از جمله رفلاکس اسید معده خواهد شد.

لورا

نرم بودن کاناپه برای خواب مفید است یا مضر؟

از طرفی سطح نرم و فرو رفتن بدن در کاناپه، منجر به خواب ناخوشایندی خواهد شد. کاناپه‌ها معمولاً از مواد نرم مانند کوسن یا بالش ساخته می‌شوند. اگرچه این نوع ساخت ممکن است برای نشیمن افراد احساس راحتی داشته باشد، اما برای خوابیدن‌ایده‌آل نیست. یک سطح نرم می‌تواند باعث فرو رفتن بدن شما شود که این موضوع منجر به آسیب و فشار ستون فقرات و ماهیچه‌های شما خواهد شد.

نتیجه گیری

به طور کلی، در حالی که چرت زدن‌های گاه به گاه یا استفاده کوتاه مدت از کاناپه برای خواب نیم‌روزی ممکن است مشکل ساز نباشد، استراحت مداوم بر روی آن به عنوان سطح اولیه خواب ممکن است عواقب منفی برای سلامت جسمی و روانی شما داشته باشد. اولویت دادن به یک محیط خواب راحت، آرام و ساکت برای ارتقای سلامت کلی و کیفیت زندگی بسیار مهم است.

3.2 از 5 - (5 امتیاز)
سیدسینا بزرگی
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *