کتاب تاریخ جهان بعد از جنگ جهانی دوم

3 1

بررسی تاریخ اخیر نشان می‌دهد که نه شرایط جهان عادلانه است و نه دنیا مکانی دوستانه. در همه‌جا شورش‌ها و جنگ‌هایی برپاست و بسیاری از انسان‌ها گرفتار فلاکت و گرسنگی‌اند، در حالی که عده‌ای در آسایش و ناز و نعمت به سر می‌برند. در عصرِ جدید دانش و فناوری چگونه می‌توان در مورد نبودِ صلح و تداوم فقر در جهان سخن گفت؟ ریشه‌های شرایط بد روابط انسانی در کجاست؟ امروزه دانشجویان، جوانان و همۀ مردم باید این پرسش‌ها را مطرح کنند و در پی یافتن پاسخ آن‌ها باشند.

1 4

هدف مولفان :

هدف مؤلفان این است که تاریخ سیاسی این جهان پر از مشکل را منصفانه و نقادانه برای خوانندگان تشریح کنند و دیدگاه‌های گوناگون را در اختیارشان قرار دهند. آن‌ها می‌کوشند خوانندگان به شناخت بهتری از گذشته برسند و درک بهتری از مسائل پیچیده و شرایط خطرناک جهان امروزی داشته باشند.

2 4

کتاب تاریخ جهان بعد از جنگ جهانی دوم ، وقایع جهان را تا اوایل سال ٢٠١٤ پی می‌‎گیرد. در این هفتاد سال جهان با چالش‌هایی روبه‌رو شده که پیش از این وجود نداشتند. شاید بتوان گفت بارزترین تغییر سه دهۀ گذشته سرعت یافتن روند جهانی شدن اقتصاد باشد، روندی که باعث شده روابط اقتصادی بین کشورها رونق اقتصادی به همراه آورد، به ویژه چین و هند از این روند بهره‌مند شدند. اما جهانی شدن مشکلات خاص خودش را داشت؛ در همین دوران شاهد بحران‌های اقتصادی و رکود جهانی که از سال ٢٠٠٧ آغاز شد، نرخ بالای بیکاری، و توزیع نامتناسب ثروت بودیم.

تاریخ، به‌ویژه تاریخ سیاسی معاصر، فقط گردآوری واقعیت‌های گذشته نیست، بلکه با اندیشه‌های متناقض زنده و پویاست. این کتاب سعی دارد خوانندگان را برای مقابله با این تناقض‌ها، اندیشه‌ها و دیدگاه‌های گوناگون و طرح‌ریزی عقاید خودشان دعوت کند.

سیدسینا بزرگی
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *